دو ویژگی دیگر این نقشه جدید که البته این بار برای همه کاربران فارغ از موقعیت آنها فعال است یکی گزینه Favorites برای ذخیره کرده نقطه مورد نظر روی نقشه و دیگری Collections برای ذخیره چندین نقطه و مکان است که این دومی به خصوص در مواردی مثل سفرهای کاری و تفریحی برای گرد هم آوردن همه نقاط مورد نظر برای بازدید، مناسب به نظر میرسد. شیشه مات بخش پشتی با مقاومت در برابر اثرات انگشت، دستاورد قابل تقدیری در طراحی این مدل به حساب میآید که به خصوص در رنگهای تیرهتر، ارزش خود را بیش از اندازه نشان میدهد. با توجه به اینکه اپل برای اولین بار از دوربین سه گانه در بدنه پشتی گوشیهای خود به عنوان دوربین اصلی در سه نسخه آیفون ۱۱ استفاده کرد، انتظار میرود که در گوشی آیفون ۱۲ اپل نیز شاهد بکارگیری آرایش چندگانه دوربین باشیم؛ چرا که انتظار میرود یک سنسور دیگر موسوم به سنسور ToF (زمان پرواز) به دوربینهای اصلی آیفون اضافه شود. آیفون ۱۱ طرح اصلی دارای سیستم دوربین دو لنز در قسمت پشتی خود است .
اپلیکیشن نقشه اپل تا به امروز یکی از معدود نقاط ضعف آن در مقایسه با گوگل و سرویس محبوب Google Maps به حساب آمده و لزوم بهبود در این قسمت در طی سالهای گذشته کاملا احساس شده است؛ روند ایجاد تغییر در این برنامه از بیش از یک سال پیش آغاز شده و نتیجه آن در نقشه جدید حاضر در iOS 13 متبلور شده است. دیگر قابلیت جدید در Maps اپل، گزینهای به نام Look Around است که چیزی مشابه Street View در گوگل مپس بوده و در اینجا نیز تصویری واقعی با وضوح بالا از محل مورد نظر روی نقشه به نمایش گذاشته میشود. با حذف قابلیت تاچ سهبعدی در آیفونهای جدید اپل، شیوه تازهای (البته برای iOS) برای نمایش میانبرها و دستورهای اضافی هر اپلیکیشن در دسترس قرار گرفته که به جای فشردن، تنها با لمس و نگهداشتن انگشت روی آیکون مورد نظر عمل میکند و به گزینه Haptic Touch معرفی شده در iPhone XR شباهت دارد.
در شیوه جدید اما با نگهداشتن انگشت روی برنامه، نخست میانبرهای آن (در صورت وجود) به نمایش گذاشته میشود و برای وارد شدن به مد ویرایشی و حذف برنامه مورد نظر باید دست را همچنان روی آن برنامه نگه داشت. با اختصاص یافتن گزینه فشردن طولانیمدت به نمایش میانبرهای هر اپلیکیشن، تغییر محسوسی در یکی از ویژگیهای پیشین سیستمعامل iOS یعنی راهکار حذف و uninstall کردن برنامهها رخ داده است؛ پیش از این با نگه داشتن انگشت روی یک برنامه، کل برنامهها، شروع به لرزش کرده و با لمس ضربدر کنار اپلیکیشن مورد نظر امکان حذف آن وجود داشت. در سوی دیگر لنزهای سهگانه دوربین در بخش پشتی، حداقل از نگاه برخی از کاربران، منظره جالبتوجهای را به نمایش نگذاشته و ابعاد بزرگ و برجستگی آنها در طراحی این مدل تأثیر منفی برجای گذاشته است. برجستگی دوربینهای بخش پشتی، در نظر گرفته نشدن فوکوس خودکار برای دوربین واید، ادامه استفاده از پورت Lightning و البته قیمت بسیار گران لیست نکات منفی این مدل را تکمیل میکنند.
به طور مثال اگر شما بخواهید یک گوشی رده بالا اندروید تهیه کنید حدودا قیمت پرداختی شما به نسبت یک گوشی آیفون با همان رده ۳۰ تا ۴۰ درصد کمتر است. با بهکارگیری تکنولوژی جدید و کاهش همزمان سایز نمایشگر اپل موفق شده است که قیمت مدل ۵.۴ اینچی آیفون ۱۲ را در محدودهای بین ۷۰۰ تا ۷۵۰ دلار نگه دارد. زمانی که میکروفون آیفون دچار مشکل شود، مخاطبی که با وی تماس تلفنی برقرار کردهاید اصلا نمیتواند صدای شما را به خوبی دریافت کند و دائما با خش خش رو به رو خواهد شد یا اصلا صدای شما را دریافت نخواهد کرد که این مسئله نشان میدهد میکروفون موبایل شما سوخته است. شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که بعد از برقراری تماس های تلفنی با آیفونتان، صدای شما با کیفیت مطلوبی برای مخاطبتان ارسال نشود یا اصلا صدای شما منتقل نگردد! ارتقاء کیفیت دوربین سلفی دستگاه نهتنها به کیفیت بالاتر عکسهای این دوربین منجر شده بلکه در سرعت بازگشایی مکانیزم تشخیص چهره نیز تأثیر مثبتی بر جای گذاشته است. برای مقایسه کافیست بدانید گلکسی نوت۱۰ پلاس با پردازنده Exynos 9825 خود و رم ۱۲ گیگابایتی در این تست تنها به امتیاز ۳۴۶ هزار واحدی دست یافت و برای هواوی P30 Pro نیز امتیاز ۲۹۳ هزار واحدی ثبت شد.
در نهایت برای مشخص شدن قدرت گرافیکی این مدل به سراغ تست Slink Shot Extreme از مجموعه ۳DMark میرویم که پیش از این P30 Pro امتیاز ۳,۹۷۲ واحدی و گلکسی نوت۱۰ پلاس امتیاز ۴,۹۲۰ واحدی را در آن ثبت کردهاند. برای نمونه گلکسی نوت۱۰ پلاس در این تست به امتیازی حول و حوش ۴,۸۰۰ واحد دست پیدا میکند و P30 Pro نیز در حوالی ۴,۶۰۰ واحد باقی میماند. همچنین به گوش می رسد که آیفون XI صفحه نمایشی به اندازه ۵-۸اینچ خواهد داشت، درست مثل آیفونXS ولی با قاب کوچکتر و بدون قابلیت G5 و بطور شگفت انگیزی باتری آن mAH 4000 بوده و دارای پورت USB-C است. همچنین با بروز اختلال در عملکرد میکروفون آیفون امکان ضبط صدا و ارسال ویس (Voice) یا همان پیغام صوتی از طریق واتساپ، تلگرام و غیره هم ناممکن میشود و حتی وقتی از دوربین گوشی برای ضبط ویدیو استفاده کنید هم افت کیفیت صدا به وضوح قابل درک خواهد بود.