در این مجموعه همچنین به فلش LED (با ۳۶ درصد روشنایی بیشتر نسبت به قبل) و حفره دیگری که ظاهرا میکروفون فیلمبرداری به نظر میرسد بر میخوریم. اپل در مورد نوع شیشه حاضر در سری آیفون ۱۱ اطلاعات خاصی را منتشر نکرده اما طبق بررسیهای جداگانه صورت پذیرفته، ظاهرا در عمل نیز با یکی از مستحکمترین نمونهها روبرو هستیم. طبق این خبر، کمپانی اپل در مراسم رونمایی جدیدترین محصولات خود، در ماه سپتامبر، برگزار میشود، قصد رونمایی از چندین محصول جدید خود از جمله، آیفون ۱۲، اپل واچ ۶، آیپدهای سری جدید و سرانجام مورد انتظارترین محصول یعنی شارژ بی سیم Air Power، را دارد. در نهایت عضو جدید این خانواده یعنی دوربین التراواید بهکل از شرایط تازهای برخوردار بوده و با میدان دید ۱۲۰ درجهای، تجربه تازهای را در اختیار کاربران قرار میدهد. دوربین اصلی این مجموعه از پیکسلهایی به بزرگی ۱.۴ میکرون برخوردار است و از اتوفوکوس Dual Pixel و سیستم لرزهگیر OIS پشتیبانی میکند.
با این حال اخبار دیگری مدعی اند که گوشی اپل جدید میتواند از قلم اپل پشتیبانی کند. در بالا به جز نوار آنتن به نکته دیگری بر نمیخوریم و در پایین نیز پورت Lightning در مرکز و میکروفون تماس و اسپیکر اصلی در چپ و راست آن قرار دارند. لوگوی اپل مثل همیشه در مرکز این بخش قرار دارد و در پایین نیز برخلاف رسم همیشگی اپل از نوشتههای راهنما خبری نیست. از سمت دیگر برای ثبت سفارش و درخواست تعمیرات در مرکز موبایل کمک نیازی به مراجعه حضوری متقاضی وجود ندارد و ثبت سفارش با تماس تلفنی یا به صورت آنلاین قابل انجام خواهد بود. سامسونگ تکنولوژی Y-Octa را برای پنلهای تمام لمسی طراحی کرده است که تقریبا این کار را انجام میدهد، اما این موضوع از یک جهت برتری انحصاری را به سامسونگ به عنوان رقیب اصلی اپل میدهد و از سوی دیگر برای دستیابی به دقت لمس بالای آن نیاز به اضافه شدن یک لایه اضافه به پنل اولد وجود دارد.
به تازگی مصاحبهای از سوی سران یکی از کمپانیهای صنعت ساخت نمایشگر اولد با نشریهی The Elec منتشر شده است که نکات جالبی را درباره پنلهای جدید OLED که قرار است در آیفون های ۲۰۲۰ اپل قرار بگیرند، به اطلاع کاربران رسانده است. پوشش محافظ روی صفحهنمایش در آیفون ۱۱ پرو مکس ساخت شرکت Corning (سازنده شیشههای گوریلاگلس) بوده و اپل از آن به عنوان سختترین شیشه روی سیاره زمین! در یک بعدازظهر آفتابی پاییزی، تصویربرداری با آیفون ۱۱ پرو مکس را آغاز میکنیم؛ در اولین تصویر با دوربین واید عادی دستگاه، طبق انتظار با جزییات بسیار بالا، کنتراست مطلوب و به خصوص عملکرد مناسب در به تصویر کشیدن رنگها روبرو میشویم که نمود آن را میتوان در رنگ صحیح آسمان جستوجو کرد. این روند با استفاده از دوربین تلهفتو نیز ادامه یافته و از جزییات آن، هم در خود گوشی و هم با بزرگ کردن در ابعاد واقعی میتوان کاملا رضایت داشت.
دوربین تلهفتو مثل قبل دو برابر زوم اپتیکال ارائه میدهد اما این بار دیافراگم لنز ۵۲ میلیمتری آن دو پله گشودهتر از XS Max بوده و از f/2.4 به f/2.0 رسیده است. این دوربینها که هر سه ۱۲ مگاپیکسلی هستند شامل دوربین اصلی در کناره سمت چپ بالا، دوربین تلهفتو در زیر آن و دوربین جدید التراواید در زیر فلش LED میشوند. این موارد برای حالت عکاسی شامل تنظیمات فلش، حالت شب، گزینه Live (برداشت چند ثانیه ویدئو همراه عکس)، نسبت تصویر (۴:۳، ۱۶:۹ و مربعی)، تایمر و افکتهای رنگی میشود. در سمت دیگر و در دو حالت عکاسی و پرتره، فلشی رو به سمت چپ دیده میشود که با لمس کردن آن میتوان به سایر تنظیمات برای این دو گزینه دست پیدا کرد. از دیگر نقاط قوت این گوشی میتوان به تقویت شدن باتری آن نسبت به سایر اسمارت فون های اپل اشاره کرد. در هر حالت با کشیدن دکمه شاتر رو به بالا میتوان از عکاسی به فیلمبرداری پرش کردن و با کشیدن شاتر عکاسی رو به پایین نیز تصویربرداری پیدرپی انجام میشود. در این رابط کاربری در سمت راست، دکمه تعویض بین دوربینهای جلو و عقب، شاتر دوربین و آخرین عکس گرفته شده در ستون اول، دکمه سوییچ بین حالتهای مختلف دوربین (پانوراما، پرتره، عکاسی، فیلمبرداری،اسلوموشن و تایملپس)، در ستون بعدی و دکمه سهگانه تعویض دوربینها در کنار این بخش قرار دارد.